Een nieuw begin!

Kent u dat? iemand neemt het stokje over en ineens moet alles anders!

Zo ook met deze website. Twee dagen geleden nam ik het stokje over om deze website te beheren en nu al is alles op zijn kop.

Dat is echter niet zomaar. Er zit een gedachte achter. Dit is een website van een kerkgemeente. En daarom moet deze ook van iedereen zijn. De website is zo gemaakt dat mensen (na een avondcursus) zelf kunnen bijdragen aan het beheer. Daarnaast kunt u, als gemeentelid, ook reageren op nieuwsartikels (zoals deze). Hiermee hoop ik dat er een website is die niet van mij is, niet van de kerkenraad, maar van ons allemaal.

Wie ben ik zult u wellicht denken. Ik heb mij op deze website “De Beheerder” genoemd. Dat is niet omdat ik anoniem wil blijven. Dus laat ik beginnen om mij voor te stellen. Ik ben Richard Hupkens. Aangenaam!

De reden dat ik een algemene naam heb gekozen is omdat als ik dingen doe, ik dat meestal in opdracht doe. Naast mij zal er ook een eindredacteur komen. Neem bijvoorbeeld de columns van dominee Marina. Deze heb ik enkel gekopieerd van de oude website dus het zou vreemd zijn als mijn naam erboven zou prijken.

 

pkn backgroundDe website is gebouwd rondom het systeem “wordpress”. Voor de kleuren is gekozen voor de officiële kleuren van de PKN. dus PKN-rood. PKN-oranje en PKN-paars.

Het achtergrond logo vormt twee handen die een duif omarmen.

Is de oude website helemaal weg? Natuurlijk niet! Alle actuele relevante gegevens zijn gekopieerd en overgezet, maar in ieder geval voor de komende periode is de oude website gewoon nog te bezoeken: http://www.pkn-hoogkarspel-lutjebroek.nl/oud/Home.html
Zoals gezegd in de inleiding. De website is niet van mij of van iemand anders, maar van u. Dus alle feedback is welkom hieronder in het commentaar.

 

 

Geef een reactie