Startzondag – Viering 23 augustus

Open Kerk in Hoogkarspel van 10.00 u-13.00 u

Wij willen ‘Goede Buren zijn voor iedereen’ in het nieuwe seizoen!

We starten het seizoen met een feestelijke viering in de kerk van Hoogkarspel, waaraan het grote landelijke koor The Voice Company haar medewerking verleent. Thema is ‘Goede buren’ Na de koffie met wat lekkers zijn er vanaf 11.30 u allerlei activiteiten en muziek voor jong en oud binnen en buiten. Voor de kinderen zijn er spelen buiten, je kan tekenen en knutselen, je mag sjoelen en zijn er ballonnen.

Voor de volwassenen is er in de tuin gelegenheid om even bij te praten, in de kerk verbinden we ons letterlijk met elkaar!, er is een optreden van het koor the Voice Company en een dans optreden, de Verheedenrijckers verrassen onze buren in het winkelcentrum en het Noorderlandhuis met zang en een kleine gift. En zij komen ook in de kerk zingen.

We hebben een quiz en er is een speakerscorner waarin je jouw verhaal over een goede buur kwijt kan!!. En natuurlijk mag je als groot kind ook wel even sjoelen als je dat leuk vindt.

Dus als je nieuwsgierig bent naar wat we nu doen in die kerk en je had allang eens langs willen komen, zet het in je agenda en kom!! Iedereen is welkom bij onze gemeenschap!!