Rotonde 14 januari 2015

kop-rotonde

De PKN Hoogkarspel is een gemeenschap die open staat voor iedereen.  Een ieder is welkom bij alle vieringen en activiteiten die georganiseerd worden.

17 jan. 10.00 uur         Hoogkarspel, mevr. Carla Frederiks

21 jan. 09.45 uur         Noorderlandhuis, ds Annigje de Jong-Idzinga

24 jan. 10.00 uur         Hoogkarspel, ds Henk Haandrikman

31 jan. 10.00 uur         Westwoud, ds Marina Slot, oecumenische viering

07 feb.                           Geen viering!

14 feb. 10.00 uur         Hoogkarspel, ds Marina Slot, Heilig Avondmaal

Noorderlandhuis

Donderdagmorgen 21 januari om 09.45 uur is er een viering in het Noorderlandhuis. Voorganger is ds Annigje de Jong-Idzinga.

Gastpredikanten

Omdat onze eigen ds Marina Slot van een vakantie geniet in Sri Lanka is er in deze maand een aantal gastpredikanten uitgenodigd.
Op 17 januari gaat voor mevrouw Carla Frederiks uit Enkhuizen.
Ds Henk Haandrikman uit Enkhuizen, predikant van de Zuiderkerk in Enkhuizen, gaat voor op  24 januari.
Ds Marina Slot gaat weer voor op 31 januari in Westwoud.

zingenZingen, Zang, en Gezongen Worden

Vrijdagavond 22 januari om 20.00 uur bent u van harte welkom in de Protestantse Kerk van Westwoud. Onder de titel Sterrenstof gaan we zingen en we worden gezongen onder leiding van Monique Neefjes!

De avond is een combinatie van samenzingen, afgewisseld met prachtige zang van Monique. Zij weet een gevoel van verbondenheid op te roepen, dat je kunt voelen alsof je gezongen wordt. We zingen deze avond mantra-achtige liederen in verschillende talen. Niet teveel tekst, eenvoudige melodieën, die je vrijwel meteen mee kunt zingen.

Iedereen is welkom, ook als je denkt dat je helemaal niet kunt zingen. Je verlangen om te zingen is meer dan voldoende.

De kerk is vanaf 19.30 uur open. U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten

Tineke Hupkens en Loes Siedenburg