Seniorensamenzang 5 januari 2018

Terugblik op de Seniorensamenzang

Voor de tweede keer in de nieuwe opzet heeft de Seniorensamenzang afgelopen vrijdag 5 januari plaats gevonden. Een nieuwe start in het nieuwe jaar met prachtige zang van alle leden van het Gemengd Koor, Marleen Kunst, Karin Kunst en Ronald Boeve.

Het thema Hoop kwam in verschillende gedichten naar voren. Deze hoopvolle gedichten werden voorgelezen door Marianne Soorsma, Wilma van Ophem en Monique Buurman. Na afloop heeft iedereen elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. De zelfgebakken cakes met twee witte en een bruine boon waren heerlijk van smaak en velen gingen met een prachtige witte of rode roos naar huis.

Het was een sfeervolle en warme ochtend met mooie momenten en goede ontmoetingen.

Het weer was goed: droog, niet te veel wind en goede temperatuur. De Seniorensamenzng stond in de kerstaankondiging van de Gezamenlijke kerken en kerkberichten. Er was in iedere kerstviering en oudejaarsviering een melding gemaakt van de Seniorensamenzang. Op de site van de Facebook Je bent een blauwe reiger als… stond de Seniorensamenzang aangekondigd. De affiches in het dorp waren veel en duidelijk zichtbaar. En toch!? De belangstelling was minder dan gehoopt. Misschien zullen een aankondiging in de krant of de mond op mond reclame van de aanwezigen voor volgend jaar meer mensen naar de Seniorensamenzang trekken.

Hoopvol gaan we het nieuwe jaar in.

Geef een reactie