Kerkelijke activiteiten

Sacrale dansavonden najaar 202213 en 27 oktober
10 en 24 november

—————————————————————————————————-

Oecumenische ontmoetingsdag Noord-Holland op 13 mei 2022 in Purmerend.

Op verhaal komen over Duurzaamheid
Tijdens de ontmoetingsdag nemen we de tijd om met elkaar in gesprek te gaan over de lastige keuzes rond duurzaamheid en over de rol die we als kerken/oecumenische beweging daarin te spelen (kunnen) hebben. Deze dag wordt geleid door Jacobine Gelderloos en Hette Domburg. Beiden hebben veel ervaring met het contextueel bijbellezen.

Zou u deze flyer breed willen verspreiden binnen uw groep en aan mensen en organisaties in uw netwerk die wellicht ook belangstelling hebben voor deze oecumenische ontmoetingsdag.

We willen graag met deze dag gemeenteleden, voorgangers, pastores, geestelijk verzorgers en iedereen bereiken die de oecumene een warm hart toedraagt.

Ook zouden wij het fijn vinden als u de uitnodiging wil plaatsen op de website of verspreiden via social media.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij altijd mailen of bellen.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 10 mei 2022.

Met vriendelijke groet,

Mede namens de Kerngroep Oecumenisch Platform Noord-Holland.

Drs. Kor Berghuis

Adviseur Maatschappelijke Ontwikkeling