Henri Frölich predikant Hoogkarspel – Lutjebroek

Sins mei van dit jaar (2019) ben ik predikant van deze gemeente. Zo’n eerste periode staat natuurlijk vooral in het teken van kennismaken en leren wat er allemaal gebeurt in de gemeente. Met veel plezier leer ik alles steeds wat beter kennen. Het bijhouden van de website en daar zo nu en dan wat op zetten was er nog niet van gekomen, maar hierbij een eerste poging.

Hierbij een foto van mijn gezin. Ik ben getrouwd met Suzan Tissing, zij is werkzaam in het onderwijs. En sinds 24 juli 2015 zijn we de trotse ouders van een dochter. Onze dochter heet Tessa en gaat dus sinds de zomervakantie alweer naar de basisschool (groep 1).
Wij wonen in de pastorie aan de Westerweg 48 1445 AD te Purmerend.
Telefoon: 0299-840789
Mobiel: 06-24841692
E-mail: ahfrolich[at]gmail.com

In de toekomst zal ik hier zo nu en dan iets schrijven over mijn werk!